John West

John West is op 23 juni 1988 in Den Haag geboren.
Muziek heeft vanaf jongs af aan zijn leven al beheerst. John West is altijd al gek geweest op de verschillende stijlen muziek. Tevens is hij altijd wel het middelpunt van de belangstelling geweest al was dat nou thuis of op school.
Nadat hij vanaf zijn 14e jaar als DJ aan de slag ging is op zijn 18e verjaardag het moment aangebroken dat hij de microfoon pakte en samen met zijn vriend en collega Mike Peterson de hit " I'll go where the Music takes me" heeft gezongen.
Hij is inderdaad die weg gevolgd want op dit moment gaat hij nog steeds waar de muziek hem heen brengt.
John West onderscheidt zich als zanger door het repertoire dat hij zingt en de zekere stijl en klasse die hij heeft. Zijn herkenbare stem maakt dat zijn fan schare nog steeds blijft groeien.
In November 2012 bracht John West zijn debuut album uit, met hoe kan het ook anders als titel “Jouw Blik”. Ook was John West in 2012 speciale gast bij Toppers in Concert, waar hij in totaal voor 200.00 mensen heeft gezongen. Op 14 Februari 2014 bracht hij het vervolg album uit met als titel “Jouw Stem”. Begin 2015 deed hij mee aan het door SBS6 uitgezonden Tv Programma "Bloed Zweet & Tranen”, waar John West het uiteindelijk tot de finale schopte.
Daarna is John West gaan werken aan zijn 3e Album die hij presenteerde in Februari 2016, met wederom een duet met Lange Frans, een duet met Wolter Kroes en een terugblik op "Bloed, Zweet & Tranen", met als titel “Jouw glimlach op je mond”.
John West heeft de afgelopen 10 jaar bewezen een vaste waarde te zijn op de Nederlandse podia. Met hits als “Wit Zwart” en zijn laatste single “Een dag zonder jou” weet hij telkens weer zijn fans te verrassen.

johnwest.nu