Slamm!

Slamm is een zeskoppige allround coverband voor feesten, discotheken en party's waar steengoede livemuziek moet klinken. Nederlandstalige muziek, stevige rock, hiphop of lekkere soul en disco: Slamm speelt het allemaal, van de allernieuwste nummer één hits tot opzwepende klassiekers uit de jaren tachtig en negentig. Zes ervaren muzikanten die elk publiek op sleeptouw neemt.
Slamm heeft Brabant als uitvalsbasis.
Slamm luistert graag naar de wensen van het publiek om de middag tot een echt feest te maken.
De Slamm-formule is uitgegroeid tot een ongeëvenaarde act: meerdere leadzanger(es), continue dynamiek op het podium en een nauwe band met de zaal.
De spil van Slamm, frontvrouw Sjoeke: een zangeres met een dijk van een stem. Ook de jonge, talentvolle leadzanger Bart van Mook maakt deel uit van de band. Ze worden beiden begeleid door vier ervaren zangers/muzikanten, Ed (bas), Heino (drums), Maicel (toetsen) en Marc (gitaar).
Samen met een doorgewinterde licht- en geluidsploeg vormt Slamm al jarenlang een hecht team. De muzikanten hebben gespeeld op allerlei soorten gelegenheden: van groot tot klein, van bruiloft tot bruine kroeg en van corporate party tot feesttent. Wat de gelegenheid ook is, Slamm is er klaar voor.
Soms is het die foute eighties hit of een vette song. Soms dat nieuwe nummer uit de Top 40 dat je maar niet uit je kop krijgt. Maar elke keer weer vindt coverband Slamm de sleutel om de vlam in de pan te laten slaan. Publiek gek, band gek: dit wordt een middag om nooit te vergeten.
Dus kom allen op zondag 1 juli a.s. naar de feesttent op ‘de Wiel’ waar deze coverband zal optreden vanaf 15.30 uur.

www.slamm.nu/