WC Experience

WC Experience is een Brabantse rockband en zichzelf beschrijft als een Rock ’n Loll-band. Braborock sinds 1989!
Nummers van internationaal allure, voorzien van Brabantse onzintekst, polka’s en inhakers, niets is WC Experience te dol.
Ook zijn er gedurende de jaren dat deze Rock ’n Lollband aan de weg timmert verschillende zelfgeschreven nummers aan de setlijst toegevoegd om daar nooit meer van te verdwijnen: “Rammpsteiner Kloempestoemper”, “Maag ik hier rooke?!” en “Bakkes op een kaai” en zo zijn er nog tientallen nummers te noemen die uit het brein van Patrick Marcelissen en René van Rooij ontsprongen. Ook (solo) gitarist Arjan van den Broek draagt steeds vaker zijn muzikale en tekstuele steentje bij wat het muziekgenre van de heren wederom naar een hoger plan weet te tillen. De strakke basis wordt gelegd topdrummer Raymond de Graaf en bassist Jozz Verheijen. Inmiddels zijn er van het vijftal al 3 DVD’s en zo’n 16 albums verschenen.

Eind 2009 mochten zij vol trots de prijs “Beste Dialectband van Nederland” in ontvangst nemen.
Een show van WC Experience is alsof je door een bulldozer van licht, geluid en show wordt overreden. De show wordt gesterkt door een professionele crew en een uitstekend vast licht- en geluidsbedrijf.
Missie van WC Experience is en blijft: een feest bouwen voor groot en klein, dik en dun, jong en oud. Een feest waar je bij moet zijn geweest, anders heb je zeker wat gemist.
WC Experience is dus meer dan 5 muzikanten: het is een compleet muziekcircus die, nadat zij tijdens de Dag van Leeuwen in 2016 de bezoekers smakelijk wisten te vermaken, nu tijdens Crazy Friday de feesttent bij de Wiel op zijn kop zullen zetten, want waar WC Experience komt is ’t feest.
GROOT FEEST.

www.wcexperience.nl/