This is BEETHOVEN

This is BEETHOVEN, not just a coverband.
Nederland kent Beethoven inmiddels als vernieuwende en professionele band die het begrip coverband door de jaren heen een nieuwe betekenis heeft gegeven. Nu is de tijd om hier weer een flinke schep bovenop te doen en de definitie van een coverband wederom naar een hoger level te tillen. Een level dat alleen “This is Beethoven” kan waarmaken! Nieuwe naam, nieuwe show, nieuwe technische hoogstandjes, nieuwe energy:

This is BEETHOVEN

“This is Beethoven” brengt een weergaloze show waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Beyonce, Michael Jackson, Bruno Mars.
De zangeres en zangers kunnen niet alleen fantastisch zingen, maar dansen de sterren van de hemel, waardoor je, in combinatie met de op maat gemaakte video, bij een concert waant.
Een ledwall van maar liefst max. 14 meter, in een u-vorm gebouwd, vormt het decor van deze unieke show. Special FX als Laser en Streamers en CO2 maken het af.
Naast deze highlights gaat het dak er natuurlijk af met een zeer uitgebreid repertoire van de grootste Pop-, Dance- R&B- en Rockhits vanaf de ’90.
Deze show is uniek in Nederland en daarbuiten, de overtreffende trap van “coverband”, you have to see it to believe it!
Goed is niet goed genoeg, het moet spraakmakend zijn, fantastisch, inspirerend en innovatief... en dat is het dus ook!

thisisbeethoven.nl/